Barneveld | Koolhovenstraat 11, 3772 MT |

Actueel.

Bereikbaarheid Van Ree rondom feestdagen 2017

Van 25 december 2017 tot en met 1 januari 2018 zijn al onze vestigingen alsook Van Ree HR Consultants en Van Ree Finance Consultants gesloten. Zijn er dringende zaken die echt niet kunnen wachten tot 2 januari, dan zijn we bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-31300005. Wij wensen u goede feestdagen en een voorspoedig 2018 toe.

Lees meer...

Eindejaarstips 2017

Voor u liggen de eindejaarstips voor 2017. In deze tips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar. Een aantal van deze plannen is echter nog niet definitief, omdat ze nog door de Tweede en Eerste Kamer moeten worden goedgekeurd. Daarnaast gaan we in op de fiscale maatregelen, zoals aangekondigd in het Regeerakkoord van het Kabinet Rutte III. Ook deze plannen zijn nog niet goedgekeurd.

Lees meer...

Opening vestiging Nieuwegein

Begin september opende Van Ree Accountants een nieuwe vestiging in Nieuwegein. Vanuit de nieuwe vestiging in Nieuwegein ligt de focus op de non-profit sector en het MKB. De salarisadministratie kan door cliƫnten van de nieuwe vestiging volledig uitbesteed worden aan Van Ree HR Consultants in Barneveld.

Lees meer...

Voorkom 80% eindheffing

Het jaar 2017 loopt alweer bijna ten einde. Tijd voor u als werkgever om weer na te denken over het geven van eventuele kerstpakketten, bonussen, personeelsfeesten etc. Aangezien de werkkostenregeling voor elke werkgever van toepassing is, is het goed om nu de balans op te maken. Hoeveel vrije ruimte denkt u te hebben dit jaar? Want u wilt natuurlijk voorkomen dat u straks een eindheffing moet betalen van 80%.

Lees meer...

Zeg een tijdelijke kracht op tijd op!

Heeft u het afgelopen half jaar tijdelijk personeel in dienst gehad? Sinds de komst van de Wet Werk en Zekerheid moet de werkgever het einde van een tijdelijke arbeidsovereenkomst schriftelijk aanzeggen. Let op dat u dit op tijd doet, anders moet u een aanzegvergoeding betalen.

Lees meer...