Barneveld | Koolhovenstraat 11, 3772 MT |

Historie.

In 1966 start drs. P.H.D. van Ree RA als zelfstandig gevestigd registeraccountant Van Ree Accountants. Zijn kantoor is in de loop der jaren sterk uitgebreid en telt nu vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen en Zwolle. Sinds de start van de organisatie is het bedrijf sterk actief op het gebied van salarisverwerking en personeels- en beloningsadvies. Tot 2009 vond dit plaats vanuit Van Ree Accountants. Door een forse toename van de activiteiten is de salaris- en HR-dienstverlening in 2009 verzelfstandigd in Van Ree HR Consultants BV.

Van Ree Accountants is sinds haar start gespecialiseerd in de controle en advisering van profit- en non-profitinstellingen. Zij is toonaangevend bij onderwijsinstellingen en maatschappelijke- en kerkelijke instellingen, en heeft ook veel zakelijke opdrachtgevers.

Het ook aan ons gelieerde Van Ree Finance Consultants BV verzorgt belastingadvies en corporate finance diensten, veelal gericht op bedrijfswaardering, bedrijfsoverdracht, optimale ondernemersstructuur en complexe financiƫle vraagstukken. Deskundige (belasting)adviseurs en Register Valuators met een heldere kijk op cijfers!

Op dit moment vormen de heer mr. W. (Wim) van Vliet RB RV en de heer C. (Cor) Jansen RB MB de directie van Van Ree HR Consultants.

Directie Van Ree HR Consultants.

fiscalist en waarderingsdeskundige Wim van Vliet

mr. W. (Wim) van Vliet RB RV
algemeen directeur - partner
(0343) 41 59 40

fiscalist Cor Jansen

C. (Cor) Jansen RB MB
Barneveld - partner
(0342) 40 85 08