Barneveld | Koolhovenstraat 11, 3772 MT |

Blog.

8 stimulerende maatregelen om een arbeidsgehandicapte aan te nemen

Overweegt u een arbeidsgehandicapte aan te nemen? De overheid stimuleert werkgevers om mensen met een arbeidshandicap aan te nemen op verschillende manieren. In deze blog geven wij u puntsgewijs een overzicht van deze stimulerende maatregelen.

Lees meer...

Subsidies voor uw praktijkleerplaatsen

Heeft u ook een leerling in dienst die één of twee dagen per week naar school gaat? Bijvoorbeeld een leerling die de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL), HBO Techniek  of praktijkonderwijs volgt? Dan is de subsidieregeling praktijkleren van toepassing met een subsidiebedrag van € 2.700 op jaarbasis. Mooi meegenomen of juist cruciaal bij het aanbieden van praktijkleerplaatsen. Waarschijnlijk is deze regeling u wel bekend. Maar benut u daarmee alle mogelijkheden van het aanbieden van praktijkleerplaatsen?

Lees meer...

Praktijkhouders, kies bewust binnen de werkkostenregeling

Praktijkhouders met personeel kunnen geld besparen door verstandige keuzes te maken binnen de werkkostenregeling. In deze regeling staat op welke manier praktijkhouders gemaakte kosten door personeel kunnen vergoeden. In dit artikel wordt de werkkostenregeling op hoofdlijnen toegelicht.

Lees meer...