Historie

In 1966 start drs. P.H.D. van Ree RA als zelfstandig gevestigd registeraccountant Van Ree Accountants. Zijn kantoor is in de loop der jaren sterk uitgebreid en telt nu vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, en Geldermalsen . Sinds de start van de organisatie is het bedrijf sterk actief op het gebied van salarisverwerking en personeels- en beloningsadvies. Tot 2009 vond dit plaats vanuit Van Ree Accountants. Door een forse toename van de activiteiten is de salaris- en HR-dienstverlening in 2009 verzelfstandigd binnen Van Ree HR Consultants BV.

Van Ree Accountants is sinds haar start gespecialiseerd in de controle en advisering van profit- en non-profitinstellingen. Zij is toonaangevend bij onderwijsinstellingen en maatschappelijke- en kerkelijke instellingen, maar telt ook veel zakelijke opdrachtgevers.

Het aan ons gelieerde Van Ree Finance Consultants BV verzorgt specifieke belastingadvisering en corporate finance diensten, veelal gericht op bedrijfswaardering, bedrijfsoverdracht en complexe financiële vraagstukken. Het team van dit Van Ree onderdeel telt meerdere fiscalisten en register valuators.

Op dit moment zijn de partners van Van Ree HR Consultants en samenwerkende dochtermaatschappijen mr. W. (Wim) van Vliet FB RV, M.A. (Marien) Rozendaal RA, drs. A.H.J. (Arwin) Kraaij RA, drs. K.H. (Klaas) Hille RA en C. (Cor) Jansen FB.